Pages

Wednesday, August 8, 2012

Waiting on Wednesday (5)

Waiting on Wednesday je meme pořádané blogem Breaking the Spine. Jeho náplní je vybrat jednu knihu, kterou byste si chtěli přečíst.


Loď mezi hvězdami
Beth Revis


Sedmnáctiletá Amy se přidala ke svým rodičům coby „zmrazený pasažér“ na vesmírné lodi Universum a čekala, že se probere na nové planetě o tři sta let později. Nemohla tušit, že její spánek skončí o padesát let dříve a ona se octne ve zcela novém světě mezi hvězdami, ve světě, který si žije podle vlastních pravidel.

Amy si brzy uvědomí, že její probuzení nezpůsobilo jen selhání počítače. Někdo z pár tisíců obyvatel vesmírné lodi se ji pokusil zabít. A pokud rychle něco nepodnikne, její rodiče budou další na řadě. Proto teď musí co nejrychleji rozluštit skrytá tajemstvíUniversa. Ale na jejím seznamu podezřelých figuruje i jediný člověk, na kterém jí záleží: Syn, budoucí vůdce lodi a láska, která přišla znenadání.

...

Anotace vypadá velmi zajímavě a ostatně obálka je taky pěkná. Je to zase něco trochu jiného... Vesmírná loď a tak...Určitě jestli na ni narazím, tak si ji budu chtít přečíst. Knížka má vyjít teď v sprnu u Cooboo.

Zdroj: obálka+anotace- cooboo.cz

No comments:

Post a Comment