Pages

Wednesday, July 11, 2012

Waiting on Wednesday (2)


Waiting on Wednesday je meme pořádané blogem Breaking the Spine. Jeho náplní je vybrat jednu knihu, kterou byste si chtěli přečíst.


Oběť
Andrea R. Cremer

Anotace:
Calle se podařilo přivést na stranu Hledačů Rena, který se měl stát jejím druhem a vůdcem smečky. Tím se však ocitla v nepříjemné pozici – Ren i Shay po ní touží a na tom, koho z nich si vybere, závisí jak její osobní štěstí, tak osud smečky a výsledek výprav za mocnými artefakty, které Shayovi umožní bojovat s magií Strážců a porazit nejmocnějšího z nich, Bosquea Mara. Calle nezbývá než na čas zapomenout na hlas svého srdce: začíná dobrodružný a smrtelně nebezpečný hon za zbývajícími částmi elementálního kříže, zbraně, která jako jediná může zvrátit válku ve prospěch Hledačů. Mrtvých na obou stranách přibývá, a jak se blíží závěrečná bitva, pro Callu je stále obtížnější zachovat neutralitu. To ale ještě netuší, že největší oběť je všechny teprve čeká…

Třetí a poslední díl ze série Smečka. Tento díl bych si hlavně chtěla přečíst abych věděla jak to celé dopadne. První díl se mi velmi líbil o druhém už se to říct nedá, ale pořád to nebylo tak strašné abych si nechtěla přečíst Oběť. Doufám, že tenhle díl bude lepší než dvojka. Co vím tak hodně lidí chce aby Calla byla s Renem, ale mě je sympatičtější Shay. Jo někdy je Shay docela žárlivec ale.. 

No comments:

Post a Comment